X Freaks Forum

News:

  • Welcome to the X FREAKS forum!
    Please read the rules :)
  • Please read and accept our Privacy Policy
  • XFF - Ad free since 2006 \o/

Pink Cloud Assembly question

Sander · 2369

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Sander

  • Administrator
  • Die-hard fan
  • *****
    • Posts: 3852
    • View Profile
    • X-Freaks
on: April 28, 2007, 05:53:56 PM
Umm I got hide's album Ja Zoo, and the last track on it, Pink Cloud Assembly, starts off really nice and sounds really good, but at 2:18 the sound dies and then there is 19 mins 24 secs of silence... Is that supposed to be like that or is there something wrong with my track?

Thanks :)

This is my administrator color.


Offline Hurley

  • Big fan
  • ****
    • Posts: 774
    • View Profile
    • Blind Architect myspace
Reply #1 on: April 28, 2007, 06:11:17 PM
That happened with mine too when I still had it. I think.


Offline Orkrist

  • Fan
  • ***
    • Posts: 308
    • View Profile
Reply #2 on: April 29, 2007, 01:08:21 PM
In my CD it's same thing. Some CDs are like that, I've met this problem some other times too.



Offline genkai69hide

  • Rookie
  • *
    • Posts: 24
    • View Profile
Reply #3 on: May 18, 2007, 01:28:31 AM
no its like it on purpose, i guess they just did to be wierd or something something, they did that after hide died so idk



Offline Snapback

  • Sunday Listener
  • **
    • Posts: 79
    • View Profile
Reply #4 on: June 06, 2007, 08:16:18 AM
More than likely you downloaded a bad file. The acutal hardcopy cd doesn't have that long pause.


Offline michel

  • Newbie
  • *
    • Posts: 8
    • View Profile
Reply #5 on: September 25, 2011, 11:36:44 PM
I have the cd from Japan, not a bootleg, and it is also goes quiet at 2:18, but has a few electro noises between there and the end.