X Freaks Forum

News:

  • Welcome to the X FREAKS forum!
    Please read the rules :)
  • Please read and accept our Privacy Policy
  • XFF - Ad free since 2006 \o/

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - Hurley

Pages: 1
1
Other Bands / Hurleys band!
« on: January 06, 2011, 07:02:31 PM »
http://www.myspace.com/blindarchitectfinland

Post-Rockish stuff from the cold depths of Finland. Check it out!

3
Bring X to Europe! / FAQ!!! Suomalainen versio, lukekaa!
« on: January 31, 2008, 08:22:25 PM »
Tässä usein kysyttyjä kysymyksiä (ja vastauksia) projektista. Jos teillä itsellänne on jotain kysyttävää, tehkää se tässä.

Mikä "Bring X Japan to Europe" oikeastaan on?
Bring X Japan to Europe (BXtE tai BringXtoEU lyhennettynä) on fanien aloittama projekti, jossa kerätään kirjeitä faneilta, jotka haluiaisivat nähdä X Japanin esiintymässä Euroopassa. Koordinaattorit eri puolilta Eurooppaa keräävät kirjeet ja lähettävät ne suoraan JMA:lle (lyhennös Japanese Music Agencystä, joka on Yoshikin oma toimisto) tai XJP:lle (X JAPAN Project, joka taas on X Japanin toimisto) siinä toivossa, että Yoshiki huomaa meidät ja vastaa pyyntöömme :) Se toimi korealaisille muutama vuosi taaksepäin, joten toivomme, että se toimisi myös meille.

Miksi teemme tämän?
Koska me emme ole yhta varmoja kuin jotkut eurooppalaiset fanit siitä, että "kyllä se X kuitenkin tulee Eurooppaan", joten haluamme rohkaista X:ää tulemaan Eurooppaan osoittamalla heille tukemme.

Yoshiki on jo sanonut blogissaan X Japanin tekevän kansainvälisen kiertueen. Miksi siis vaivautua?
Yoshiki sanoi EHKÄ tekevänsä kiertueen. Hän ei myöskään maininnut minne kiertue kohdistuisi tarkalleen. Konsertit Euroopassa ovat ehkä harkinnassa, mutta siitä ei ole mitään varmuutta, joten haluamme tehdä mitä vain pystymme saadaksemme heidät tänne. Ethän halua heidän kiertävän läpi USA:n ja Aasian, mutta unohtavan meidät? :)

Mahtavaa! Kuinka voin auttaa?
Kiitos! Se on hyvin yksinkertaista: Tarvitset vain A4-kokoisen paperin (tai pienemmän, ei isompia kiitos; suosittelemme käyttämään lentopostipaperia, joka on ohutta ja kevyttä) ja kirjoita siihen toiveesi nähdä X Japan Euroopassa. Suosittelemme tulostamaan kirjeesti paremman lukukelpoisuuden vuoksi (ellet ole varma, että käsialasi ehdotonta priimatavaraa) ja lisää käsinkirjoitettu allekirjoitus, nimesi ja kotimaasi (voit myös lisätä joitain pieniä taidepläjäyksiä) ja postita se jollekin koordinaattoreistamme. Kirjeen tulee olla englanniksi! Yoshiki on maininnut lukevansa kaikki fanipostinsa, joten kirjeen tulee olla kielellä jota hän osaa myös lukea. Tässä lista projektin koordinaattoreista: BXtE -projektin koordinaattorit

Voinko lähettää useita kirjeitä yhdessä kirjeessä säästääkseni postituskuluissa?
Totta kai!

Käykö sähköpostit?
Tällä hetkellä ei, sillä oikeat kirjeet ovat paljon yksilöllisempiä ja sen sana painaa enemmän kuin tuhannen virtuaalisen kirjeen. Voit kuitenkin tietokoneen avulla tehdä vaikka kuvan, tulostaa sen ja lähettää meille.

Hienoa! Minulla onkin ollut suunnitelmissa eräs Yoshiki x Toshi -kuva jo pitkän aikaa ja...
Ei Yaoita kiitos! Yritä myös pitää paperi mahdollisimman kevyenä. Muistakaa, että kirjeet pitää kuitenkin saada Japaniin asti postitse. :)

Harmin paikka... Entäs lahjoja bändin jäsenille? Meidän äitin pullat on parhaita ^_^
Olen pahoillani, mutta ei. Ellet halua meidän saavan niitä :). Meistäkin olisi mukavaa hukuttaa X:n jäsenet lahjoihin, mutta ikävä kyllä on sellainen asia kuin postikulut. Säästäkää lahjanne Euroopan kiertuetta varten - jos saamme suostuteltua heidät tulemaan.

Eikö postitus tule silti maksamaan teille?
Kyllä, mutta X JAPAN Euroopassa on sen arvoista! Jos haluat auttaa, joillakin meistä on PayPal -tili ja jos haluat, voit lähettää postimerkin kirjeen kanssa (mutta PayPal olisi parempi, sillä sadoilla pienillä postimerkeillä ei oikeastaan tee mitään). Olemme todella kiitollisia jos haluatte tukea meitä!

Onko mitään väliä milloin lähetän kirjeen?
Kyllä, pyytäisimme teitä postittamaan kirjeet ennen helmikuun loppua. Ja nythän on tosiaan yksi päivä lisäaikaa helmikuussa, toisin kuin viime vuonna (29 päivää).

Miten vielä voisin auttaa?
Käske jokaisen jRock -fanin jonka tunnet kirjoittamaan meille! Jos puhut jotain muuta kieltä kuin englantia, käännä tämä viesti sille kielelle ja levitä ilosanomaa sen kielisille keskustelupalstoille yms. (ilmoitathan meille näin tehdessänne).

Ja vielä:
Muista lähettää koordinaattorillesi myös yksityisviesti tai sähköposti joka sisältää sen nicknamen, jota yleisesti käytät internetissä JA oikean nimesi, jotta tiedämme ketkä ovat lähettäneet jo kirjeen ja ketkä eivät. Voit olla varma, että pidämme oikean nimesi salaisena!

4
Covers / Sadistic Desire (some kind of guitar version)
« on: June 16, 2007, 01:11:43 AM »
Here ya go.

I was a bit bored tonight so I decided to record Sadistic Desire from the solos till the end. I replaced hide's solo with some stuff of my own, which I fucked up a couple of times and I recorded Pata's live/the newer version solo, which I fucked up also a couple of times, but I don't care ;P. And the drumming program wouldn't render the end for some reason. No bass since I don't have one. Enjoy.

5
Other Bands / Your own stuff!
« on: June 07, 2007, 12:29:35 AM »
I know there are lots of musicians here and this is the place to show the stuff you have played, written, or done a cover of (I know there's a covers-section, but that's for X -covers, I think.)

I just created a myspace account to show some home demos for the songs I write for my band, since the band is going nowhere :D There's only one song at the moment, but there will be more once I get to record some better drum samples and when I get a better keyboard. And I'm a crappy mixer, plus I've got some crappy equipment so never mind that.

Click here!

6
Other Bands / Falcom JDK Band
« on: May 16, 2007, 03:42:00 PM »
I think they did some video game and anime -music, does anyone know any more of them, or have some more stuff? I've only found this video:

http://www.youtube.com/watch?v=w6fY6rOYrTo

Sounds almost exactly like the old Mega Man X -game series soundtracks, brings back some nice memories ;P

7
D.T.R. / D.T.R
« on: December 03, 2006, 01:53:14 AM »
Does anyone have any D.T.R? I can't find it anywhere and I am VERY interested in hearing it. If someone does, could you upload/send a few songs for me?

8
Taiji / What is he doing nowdays?
« on: August 01, 2006, 12:59:32 AM »
I love his song writing and bass playing, beats the hell out of Heath. What is he doing nowdays?

Pages: 1